PDF.nu Startsida
Daxxin
”Det händer mycket kring Daxxín nu”

Daxxín Shampoo är en modern produkt för behandling av hårbottenproblem och som endast finns på apotek.

Vad och hur?

Daxxin fungerar bra mot mjäll och mjälleksem, mot torr och irriterad hårbotten och ger inga biverkningar såsom torrt och sprött hår, håravfall, missfärgning eller dålig lukt.

De idag vanligaste produkterna mot hårbottenproblem har någon eller några av dessa biverkningar samtidigt som de oftast används som en tillfällig kur och när den är slut så återgår man till sitt vanliga schampo och problemen återkommer då ofta efter en kort tid. En ny kur får inledas och man är lätt inne i en återkommande negativ cirkel.

Daxxín används som ett vanligt schampo och är så milt att det kan användas varje dag, både för att lösa problemen såväl som i preventivt syfte.

Daxxín innehåller mycket milda tensider, sulfosuccinater, som tvättaktiva ämnen, Piroctone Olamine som lugnande för hårbotten och Guar som konditionerande för ett friskt hår. En välkomponerad formulering som återställer balansen i hårbotten.

Daxxín är utvecklad av hårvårdsspecialister, kemister och läkare i Sverige. Daxxín tillverkas i Göteborg.

Daxxín innehåller en mild och allergenfri parfym och som då även känsliga personer kan använda. Daxxín innehåller ej sulfater, ftalater, paraben, silikoner, färgämnen eller allergener.

Referenser för Daxxin

Referenslista finns  upprättad och referenspersoner kan ges vid kontakt med företaget. Referenspersoner är hudläkare, hudsjuksköterskor och hudundersköterskor, apotekare, apotekspersonal samt privatpersoner.  Indikationer som referenspersoner kan lämna omfattar både mjäll, mjälleksem, torr och irriterad hårbotten med kli och klåda, psoriasis i hårbotten(ett jämförande test pågår f n) samt iktyos i hårbotten(en pilotstudie är genomförd med goda resultat). Läs gärna mer på vår hemsida www.daxxin.se


Många har provat och känner till Daxxín

Mer än 6000 personer anställda inom apotek och på Hudmottagningar runt om i Sverige har varit i kontakt med Daxxín och provat den på sig själv eller anhörig. Dessutom har tiotusentals privatpersoner köpt Daxxín och provat den. Vi har fått en mycket stor mängd av postiva reaktioner från nöjda kunder och som nu blivit vaneanvändare av Daxxín och som uppskattar den mycket.

Prova Daxxín du också!


 


 
 
 
 
 
 


                                                                                
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daxxin AB, E A Rosengrensgata 9-11, 421 31 Västra Frölunda,  0707-822727, www.daxxin.se, info@daxxin.se

 
 
 

2008 PDF, Producerad av Prosys.